Nieuws·Wedstrijden

Een nederlaag

Helmond Sport uit. Ik verwacht daar wat van. Vooral als je kijkt naar onze selectie, maar vooral hoe er gepraat werd de afgelopen tijd. Al die gelijke spelen en af en toe een overwinning. Daar komen nu dus ook dikke nederlagen bij,tegen laagvliegers. Of zijn wij er zelf ook 1 geworden? Zeg het maar. 

Hoe kan je in godsnaam door Helmond worden afgetroeft op inzet, passie en strijd? Je speelt in ons Rood-Wit he? Dan geef je gewoon alles. 

Keer op keer horen en lezen we de verhalen. ‘We waren beter.’ ‘We schieten onszelf in de voeten.’ ‘Dit mogen we niet meer weggeven.’ 

Nee, maar telkens gebeurt het! Het voetbal schijnt zoveel beter te zijn. Dat kan, maar de resultaten liegen er niet om. 2 keer winnen in 11 wedstrijden. Dat zijn de feiten. De laatste leuke wedstrijd? Ik denk dat dat uit bij RKC was, in de play-offs. 

Waar gaat en ging het mis? Geen idee. Nu heb je 2 weken om bij te komen. Laat het maar zien tegen Almere. Wees maar boos op dit stuk, vind maar dat deze kritiek niet terecht is. Kom maar op! Wij zijn er over 30 jaar nog. En jullie?

Almere thuis, winnen. 

De foto’s van gisteren, voor wat het waard is. De jongens hebben weer een halve dag vrij genomen voor een paar potten bier en een warmlopende Haydary, om uiteindelijk ook nog ‘op de plaats gezet te worden’ door een betaalde journalist, waar de jongens een euro of 50 neerleggen voor deze troep. Daar vind ik wat van.
FCE!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s